Presentaciˇ - Viu l'Ecol˛gic

Facebook Twitter
Vols estar informat de totes les nostres novetats?  
Consum Conscient, Responsable i Saludable

Presentaciˇ

'No hi ha felicitat només tenint, sinó sent.'. Així ho creiem nosaltres: el que ens dóna veritable valor com a persones no és el que tenim, sinó el que som. Per moltes possessions que tinguem, per molts títols o càrrecs que acumulem, aquestes propietats són temporals: les tenim avui i les podem perdre demà: GAME OVER; INSERT A NEW COIN...

El que som és el que anem construint cada dia, i, sobretot, allò que ens fa persones.

Si aprenem a ser ecològics i respectar la Natura, i més que tot, el nostre propi cos i el dels nostres estimats; si aprenem a ser responsables i conscients en les quantitats, els llocs i els orígens d'allò que consumim; si som equitatius a l'hora d'entendre que tothom té dret a guanyar-se la vida (Quina expressió més maca i més dura alhora); i si som comprensius i tolerants en el respecte als demés, als seus costums; si aconseguim ser totes aquestes coses, ens adonarem que necessitem tenir menys coses, menys possessions. I això, sens dubte, ens ha de dur a un estat de benestar personal i social; ens ha de dur a un estat de felicitat.

Per això nosaltres hem decidit tirar-nos a la piscina, tan buida d'aigua avui dia, i iniciar aquest projecte, amb l'ànim de fer de la nostra il·lusió la nostra manera de viure, de 'guanyar-nos la vida'.

Necessitem, però, la vostra empenta i la vostra confiança. Us prometem que ho fem sincerament, honestament; que intentarem sempre fer-ho ho millor que puguem i sapiguem, i que intentarem millorar cada dia.

“VULL SER EL CANVI” (Mahatmma Ghandi)

CÓmping Ecologista VINYOLS CAMP